Kinderfeestjes Friesland

Kinderfeestjes Friesland

VANAF 7 PERSONEN

Vier je kinderfeestje bij Sanjes Safari!

Het leukste dagje uit van Friesland wordt natuurlijk nóg leuker met al je vrienden en vriendinnen om je heen. Neem als jarige al je vrienden mee en vier je kinderfeestje bij Sanjes Safari!

Op jouw verjaardag kun je piraat, ridder én astronaut zijn. Of dierenverzorger natuurlijk, want in ons dierenpark is het een echte beestenboel. Voer de lori’s een druifje of aai de neusberen: als je je kinderfeestje bij Sanjes Safari viert, heb je toegang tot zowel het speel- als dierenpark.

Ga op safari, klim en klauter op de attracties en gier het uit. Spring zo hoog als je kunt, rijd in een politieauto of vlieg in de (trap)helikopter over het park. Moe van al het spelen? Tijd voor wat limonade een bakje patat!

Als je ogen dichtvallen, je alle attracties minimaal honderd keer hebt uitgeprobeerd en iedereen een kleine traktatie heeft gekregen, is het tijd om naar huis te gaan. Maar voor we het vergeten: voor de jarige ligt er ook nog een verrassing klaar!

Kom je met meer dan vijf vrienden? Dan kun je gebruikmaken van het kinderfeestarrangement

Update 21-10-2020: * I.v.m. de huidige coronamaatregelen is onze keuken gesloten en bieden wij het kinderfeestarrangement aan in aangepaste vorm. De consumpties zijn af te halen bij onze kiosk.

Per kinderfeest kunnen er 2 volwassenen gebruik maken van dit arrangement.
Dit is dan inclusief 2x koffie/thee in plaats van een pakje drinken en een zakje snoep.

Aanvraag kinderfeest

  Menu
  Coronabeleid Sanjes Safari
  Sanjes Safari blijft op dit moment geopend op de reguliere openingstijden met een sterk gereduceerd maximaal bezoekersaantal.

  Belangrijk voor het bezoek:

  • Online tickets boeken is verplicht. U kiest een tijdvak waarbinnen uw bezoek plaats vindt en waar dus ook een eindtijd aan zit.
  • Tijdvakken zijn van 9:00 tot 13:15 en 13:30 tot 18:00.
  • Het park is ingericht volgens de voorschriften van de rijksoverheid. Voor een overzicht van de maatregelen kijk op https://sanjessafari.nl/info/covid-19-maatregelen/
  • In de kiosk buiten is drinken en een kleine warme hap verkrijgbaar. U mag eventueel zelf ook eten en drinken meenemen.