Kinderfeestjes Friesland

Kinderfeestjes Friesland

VANAF 5 KINDEREN

Vier je kinderfeestje bij Sanjes Safari!

Het leukste dagje uit van Friesland wordt natuurlijk nóg leuker met al je vrienden en vriendinnen om je heen. Neem als jarige al je vrienden mee en vier je kinderfeestje bij Sanjes Safari!

Op jouw verjaardag kun je piraat, ridder én astronaut zijn. Of dierenverzorger natuurlijk, want in ons dierenpark is het een echte beestenboel. Voer de lori’s een druifje of aai de neusberen: als je je kinderfeestje bij Sanjes Safari viert, heb je toegang tot zowel het speel- als dierenpark.

Ga op safari, klim en klauter op de attracties en gier het uit. Spring zo hoog als je kunt, rijd in een politieauto of vlieg in de (trap)helikopter over het park. Moe van al het spelen? Tijd voor wat limonade een bakje patat!

Als je ogen dichtvallen, je alle attracties minimaal honderd keer hebt uitgeprobeerd en iedereen een kleine traktatie heeft gekregen, is het tijd om naar huis te gaan. Maar voor we het vergeten: voor de jarige ligt er ook nog een verrassing klaar!

Kom je met meer dan vijf vrienden? Dan kun je gebruikmaken van het kinderfeestarrangement

Aanvraag kinderfeest

  Menu
  Bezoek Sanjes Safari!

  Zien we je binnenkort?

  Reserveer links onder in beeld je ticket!

  Belangrijk om te weten:

  • We zijn gebonden aan een maximum aantal bezoekers per dag
  • Het park sluit om 17:00 uur*.
  • SanjesSafari is een doorstroom locatie. We scannen daarom geen QR-codes. 
  • De afhaalbalie is open, eten en drinken zijn verkrijgbaar
  • Kijk hier voor onze corona maatregelen

  Deze maatregel geldt in ieder geval tot 19 december 2021. Op 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld en wordt duidelijk of deze maatregel na 19 december komt te vervallen of wordt verlengd.