Schoolreisjes Friesland

Schoolreisjes Friesland

Met de hele klas naar Sanjes Safari!

De allerleukste schooldag van het jaar wil je natuurlijk doorbrengen op de allerleukste plek die er bestaat. Op de plek waar je geiten voert en een kameel aait, met een raket de ruimte ingeschoten wordt, de piraat uithangt op een piratenschip en op de plek waar je zelf een politie-auto bestuurt! Bij Sanjes Safari kan dat allemaal, dus wij snappen wel dat er jaarlijks zo’n 200 klassen hun leukste schooldag bij Sanjes Safari doorbrengen.

Omdat jouw meesters en juffen een eigen zithoek krijgen, weet je ze altijd te vinden als je ze wat wilt vragen of iets nodig hebt. Ondertussen kun jij op veilige én schone speeltoestellen spelen. De keuze is reuze, zowel binnen als buiten, dus zelfs als het regent, is er genoeg te doen. Bij Sanjes Safari valt geen enkel schoolreisje in het water.

Komen jij en je klasgenoten gezellig spelen?

Schoolreisje arrangement 2024:

Peuterspeelzaalreisje arrangement
€6,95per persoon
  • Bezoek aan speelpark, het dierenpark en het natuurmuseum
  • Onbeperkt koffie, thee en limonade
  • Raketijsje
  • Voorwaarden voor dit arrangement: nagenoeg evenveel kinderen als begeleiding. Bezoekduur van ca. 2 uren.

In het kader van duurzaamheid worden groepen verzocht om een eigen drinkbeker mee te nemen.

Deze arrangementen zijn uitsluitend bedoeld voor scholen of peuterspeelzalen en alleen te gebruiken buiten de schoolvakanties.

Reserveren

Beslis zelf wanneer jullie langskomen. Elke ochtend zijn jullie vanaf 9:00 uur welkom, dit geldt ook buiten de reguliere openingstijden. Het is wel noodzakelijk om te reserveren, zodat wij er voor iedereen een topdag van kunnen maken.

Liever bellen?

Dat kan. We zijn bereikbaar op tel.nr. 0511 477 390.

Op de dagen dat het park niet geopend is staat de telefoon doorgeschakeld naar een van onze medewerkers. Zo kunnen we u iedere dag van de week verder helpen.

Last minute

Regent het en valt het al geboekte schoolreisje in het water? Wie weet hebben we bij Sanjes Safari nog plek! Bel naar telefoonnummer 0511 477 390 (park) of anders 0511 473 771 (kantoor).

Bevestiging

Let op: Boekingen worden per mail bevestigd en zijn dan pas definitief. Indien de betreffende dag vol zit, nemen we z.sm. na ontvangst van uw reservering telefonisch contact met u op.