Hoe werkt het?

Je kunt aangeven welk dier of welke dieren je wilt adopteren. Voor iedere diersoort is een minimum bedrag vastgesteld, maar je mag uiteraard meer doneren.

Het is ook mogelijk om meer diersoorten of een diergroep te adopteren om aan een door jou gewenst bedrag te komen.

Het betreft een symbolische adoptie. Je adopteert een dier voor een jaar, ingaande vanaf het moment van betaling. De adoptie wordt niet automatisch verlengd. Voor afloop van het jaar ontvang je van ons een brief met de vraag of je de adoptie wilt verlengen.

De prijzen verschillen per dier en variëren van €25,- tot €500,-. Dit zijn minimum bedragen per jaar.

Bij een bedrag vanaf € 25,- wordt je naam vermeld op onze website en ontvang je een mooie adoptie-oorkonde met afbeelding van je adoptiedier.

Bij een bedrag vanaf € 100,- en bij ieder veelvoud daarvan ontvang je 4 vrijkaarten voor het park (bij ieder veelvoud van €100,- 4 vrijkaarten extra) .

Bij een bedrag vanaf € 200,- wordt daarbij je naam vermeld bij het verblijf van het geadopteerde dier.

De giften komen 100% ten goede komen aan diervoeding, verblijf- en parkonderhoud.

Het is niet mogelijk om je adoptiedier mee naar huis te nemen en thuis te verzorgen. De dieren blijven op het park.

Ons dierenpark is zo ingericht dat je dicht bij de dieren kunt komen. Bij een aantal dieren kun je als bezoeker ook in het verblijf komen. Het staat je vrij om tijdens een bezoek aan ons park op de foto te gaan met één of meer dieren.

Er wordt geen toegang verleend tot dierenverblijven die normaal geproken al afgesloten zijn voor publiek. Deze dieren kunt u tijdens een bezoek eventueel vanaf buiten het verblijf fotograferen.

Ja, het is mogelijk dat een dier of dierengroep meerdere keren wordt geadopteerd.

Het betreft een symbolische adoptie.