Slide indoor speelparadijs friesland

2500 m² indoor
speelplezier!

indoor speelparadijs friesland

Overdekt de wereld ontdekken

De indoor speeltuin is een overdekt speelparadijs. Zo kan je zelfs spelen wanneer het sneeuwt, stormt of regent. Zo’n speeltuin heb je nog nooit gezien! Kom griezelen in de griezel-apenkooi als je durft, of ga aan boord van het Piratenschip en blaas grote wolken met ballen over het dek. Een reisje naar de ruimte maken? Klim en klauter dan in de raket, en tel gespannen af tot het moment van lancering: 10, 9, 8…. Maar dat is nog niet alles. Spring zo hoog als je kunt op het springkussen, draai rondjes in de draaimolen tot je duizelig bent of bouw op de bouwplaats je eigen kasteel.

Grootste apenkooi van Friesland

Nergens kun je zo goed apenkooien als bij Sanjes Safari: je vindt hier namelijk de grootste apenkooi van Friesland. Dat betekent drie verdiepingen met verschillende thema’s waar je kunt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden: leef je uit! Voor de stoere jongens en meiden is er nu ook de griezel-apenkooi. Binnen is het pikkedonker, compleet met vreemde geluiden en bijzondere lichteffecten. Heb je de vleermuizen al aan het plafond zien hangen? Maak ze maar niet wakker!

Eindeloos plezier

Met onze grote bouwhoek, het springkussen met klimwand, de draaimolen, en de apenkooi kun je hier eindeloos plezier hebben. Binnen spelen was nog nooit zo leuk! Een overdekt speelparadijs, wat wil je nog meer? Je kunt bij ons zelfs midgetgolfen als het buiten niet zulk lekker weer is. De kunst is om niet te zacht te slaan, maar ook weer niet te hard. Degene die met de minste slagen de bal in de hole slaat, mag een overwinningsdans doen.

Een speelparadijs; ook voor de kleintjes!

Het indoor speelparadijs van Sanjes Safari is een echte beleving voor kinderen van alle leeftijden. Ook aan de kleintjes is gedacht. Kinderen tot en met 4 jaar hebben hun eigen speelwereld met een ballenbak, zitzakjes en loopfietsen. Of ze kunnen heerlijk met de zachte blokken spelen in de softplayhoek. Ouders en grootouders kunnen met gemak een oogje in het zeil houden, want aan zitplaatsen is geen gebrek. Dus (groot)ouders en kinderen, kom langs en ontdek het samen!

Ontdek meer!

Menu
Coronabeleid Sanjes Safari
Sanjes Safari blijft op dit moment geopend op de reguliere openingstijden met een sterk gereduceerd maximaal bezoekersaantal.

Belangrijk voor het bezoek:

  • Online tickets boeken is verplicht. U kiest een tijdvak waarbinnen uw bezoek plaats vindt en waar dus ook een eindtijd aan zit.
  • Tijdvakken zijn van 9:00 tot 13:15 en 13:30 tot 18:00.
  • Het park is ingericht volgens de voorschriften van de rijksoverheid. Voor een overzicht van de maatregelen kijk op https://sanjessafari.nl/info/covid-19-maatregelen/
  • In de kiosk buiten is drinken en een kleine warme hap verkrijgbaar. U mag eventueel zelf ook eten en drinken meenemen.