apenkooi- riesland

apenkooi- riesland

Grootste apenkooi van Friesland

Nergens kun je zo goed apenkooien als bij Sanjes Safari: je vindt hier namelijk de grootste apenkooi van Friesland. Dat betekent drie verdiepingen met verschillende thema’s waar je kunt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden: leef je uit! Voor de stoere jongens en meiden is er nu ook de griezel-apenkooi. Binnen is het pikkedonker, compleet met vreemde geluiden en bijzondere lichteffecten. Heb je de vleermuizen al aan het plafond zien hangen? Maak ze maar niet wakker!

Opzoek naar de schat in de goudmijn apenkooi

Stap de Yukon Valley-goudmijn-apenkooi binnen en je gaat terug in de tijd, naar de tijd van de goudzoekers. Deze volledige gethematiseerde apenkooi biedt voor de jonge avonturiers een ware ontdekkingstocht langs goudklompjes en achtergebleven goudzoekers-gereedschap.

De apenkooi bevat bovendien leuke escape room elementen. Zo zitten er door de apenkooi heen verschillende tekens verstopt die samen de code vormen om de schatkist te openen. Lukt het jou om de code te kraken?

 

 

Griezelen in de griezel-apenkooi

In de grootste apenkooi van Friesland is nu ook een gedeelte voor de stoere jongens en meiden. Durf jij de griezel-apenkooi te betreden? Daag dan je vrienden uit om samen met jou naar binnen te gaan. Het is er zó donker, daar krijg je wel even de bibbers van. Binnen is het net een echt spookhuis, compleet met vreemde geluiden en bijzondere lichteffecten. De touwen en obstakels lichten op door het glow-in-the-dark-licht. Klim en klauter in het pikkedonker, duik weg voor de spin en ontwijk de obstakels. En heb je de vleermuizen al aan het plafond zien hangen? Maak ze maar niet wakker!

Meerdere verdiepingen griezelplezier

Griezelen in de griezel-apenkooi is een hele ervaring. De griezel-apenkooi is groot genoeg voor uren speelplezier, want je kunt er spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. De attractie is bijna vier meter hoog, en grenst aan de grootste apenkooi van Friesland. Er is dus heel veel plek om je te verstoppen voor je vrienden, en elkaar daarna weer te zoeken. Misschien zit je vriend(in) wel verstopt achter het net, of is ze helemaal bovenin gaan zitten. Dan is het een flink stuk klimmen om bij haar te komen. Durf jij het aan?