Entree Sanjes Safari

Kind t/m 1 jaar: gratis
Kind 2+ jaar: 10,95 p.p.
Volwassene (15+): 10,95 p.p.

parkeren: gratis

Kinderfeestje arrangement

Inclusief een broodje hotdog, een pakje drinken, een waterijsje en een zakje snoep*

Kinderfeestarrangement: 11,95 per kind **

* I.v.m. de huidige coronamaatregelen is onze keuken gesloten en bieden wij het kinderfeestarrangement aan in aangepaste vorm. De consumpties zijn af te halen bij onze kiosk.
** Het kinderfeestje arrangement is mogelijk vanaf 5 kinderen

Abonnement

Raak je maar niet uitgespeeld? Dat snappen we wel. Er valt ook zoveel te beleven. Gelukkig hebben we de perfecte oplossing voor je gevonden:

Voor slechts 19,95 p.p. kun je gedurende 3 maanden onbeperkt komen spelen. En voor maar 39,95 p.p. sluit je een jaarabonnement bij Sanjes Safari af.

Heb je al een jaarabonnement en wil je dit aansluitend met een jaar verlengen? Dan kun je gebruik maken van de korting en kost het €36,- p.p.

Dat betekent nog meer speelplezier!

Menu
Coronabeleid Sanjes Safari

Sanjes Safari is open op de reguliere openingstijden met een sterk gereduceerd maximaal bezoekersaantal.

Belangrijk voor het bezoek:

  • Online tickets boeken is verplicht. U kiest een tijdvak waarbinnen uw bezoek plaats vindt en waar dus ook een eindtijd aan zit.
  • Tijdvakken zijn van 9:00 tot 13:15 en 13:30 tot 18:00.
  • Het park is ingericht volgens de voorschriften van de rijksoverheid. Voor een overzicht van de maatregelen kijk op https://sanjessafari.nl/info/covid-19-maatregelen/
  • In de kiosk buiten is drinken en een kleine warme hap verkrijgbaar. U mag eventueel zelf ook eten en drinken meenemen.