Veelgestelde vragen kinderfeestjes

Nee, voor kinderfeestjes geldt geen maximum verblijfstijd. Onze openingstijden zijn van 9:30 tot 18:00u en jullie bepalen zelf hoe laat je komt en hoe laat je weer naar huis gaat.

Ja, als volwassene heb je de mogelijkheid om ook gebruik te maken van het kinderfeestarrangement óf om de losse entree te betalen en eventuele consumpties bij te kopen in de keuken. Maak je als volwassene gebruik van het kinderfeestarrangement dan kun je in plaats van limonade ook kiezen voor 2x koffie/thee.

Per kinderfeestje kunnen 2 volwassenen gebruik maken van het kinderfeestarrangement.

Ja, dat is geen probleem. Bij het kinderfeestarrangement zit inbegrepen: limonade, patat met mayo, een raketijsje en een zakje snoep. De limonade, patat en het raketijsje zijn glutenvrij.

Op verzoek kunnen we de patat bereiden in een apart oventje waar geen andere snacks in worden bereid. Hiermee is het glutenvrij. In mayonaise zitten wel gluten, dus in dat geval wordt de patat zonder saus geserveerd.

Kinderfeestjes worden verzocht glutenallergie vooraf door te geven bij de reservering. Dan kunnen we er voor zorgen dat dit oventje tijdig wordt aangezet en de persoon met glutenallergie tegelijkertijd met de rest kan eten.