Veelgestelde vragen

Ons schoolreisje arrangement geldt voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor volwassenen zit er naast de toegang tot speelpark, dierenpark en natuurmuseum ook patat met mayo, een raketijsje en onbeperkt koffie/thee bij in.

Het peuterspeelzaalarrangement is uitsluitend bedoeld voor peuterspeelzalen. Dit betreffen groepen die met nagenoeg evenveel kinderen als volwassenen komen en na een bezoek van ca. 2 uren weer vertrekken.

Scholen kunnen geen gebruik maken van dit arrangement.

Schoolreisjes kunnen op afspraak in principe van maandag t/m  vrijdag bij ons terecht.

Mocht u met u school graag vroeg in het jaar of aan het begin van het nieuwe schooljaar op schoolreisje willen komen, dan is overleg gewenst.

Schoolreisjes kunnen bij ons terecht vanaf 9:00 uur.

Het schoolreisarrangement bestaat uit limonade, patat met mayo en een raketijsje. De limonade en het raketijsje zijn glutenvrij.

Op verzoek kunnen we de patat bereiden in een apart oventje waar geen andere snacks in worden bereid. Hiermee is het glutenvrij. In mayonaise zitten wel gluten, dus in dat geval wordt de patat zonder saus geserveerd.

Scholen worden verzocht glutenallergie vooraf door te geven bij de reservering. Dan kunnen we er voor zorgen dat dit oventje tijdig wordt aangezet en de leerling tegelijkertijd met de andere kinderen kan eten.

Wanneer dat mogelijk is, verzoeken we scholen en touringcarmaatschappijen om bij binnenkomst contant of met pinpas te betalen.

Op rekening is mogelijk, maar daar zijn wel €7,50 administratiekosten aan verbonden. Het schoolreisje krijgt in dat geval bij vertrek de factuur mee of deze wordt gemaild.

We krijgen regelmatig de vraag of het ook mogelijk is om vooraf te factureren. We kiezen ervoor om dit niet te doen, omdat onze ervaring is dat schoolreisjes regelmatig met een persoon meer of minder komen. Op de dag zelf weten we het exacte aantal personen.