Veelgestelde vragen

Schoolreisjes kunnen op afspraak in principe van maandag t/m  vrijdag bij ons terecht.

Mocht u met u school graag vroeg in het jaar of aan het begin van het nieuwe schooljaar op schoolreisje willen komen, dan is overleg gewenst.

Schoolreisjes kunnen bij ons terecht vanaf 9:00 uur.

Ons schoolreisje arrangement geldt voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor volwassenen zit er naast de toegang tot speelpark, dierenpark en natuurmuseum ook patat met mayo, een raketijsje en onbeperkt koffie/thee bij in.

Het schoolreisarrangement bestaat uit limonade, patat met mayo en een raketijsje. De limonade en het raketijsje zijn glutenvrij.

Op verzoek kunnen we de patat bereiden in een apart oventje waar geen andere snacks in worden bereid. Hiermee is het glutenvrij. In onze mayonaise zitten wel gluten. We hebben wel sachets met glutenvrij mayo. Deze kunnen we er op verzoek bij serveren.

Scholen worden verzocht glutenallergie vooraf door te geven bij de reservering. Dan kunnen we er voor zorgen dat dit oventje tijdig wordt aangezet en de leerling tegelijkertijd met de andere kinderen kan eten.

Wanneer dat mogelijk is, verzoeken we scholen en touringcarmaatschappijen om bij binnenkomst contant of met pinpas te betalen.

Op rekening is mogelijk, maar daar zijn wel €7,50 administratiekosten aan verbonden. Het schoolreisje krijgt in dat geval bij vertrek de factuur mee of deze wordt gemaild.

We krijgen regelmatig de vraag of het ook mogelijk is om vooraf te factureren. We kiezen ervoor om dit niet te doen, omdat onze ervaring is dat schoolreisjes regelmatig met een persoon meer of minder komen. Op de dag zelf weten we het exacte aantal personen.

Voor schoolreisjes hanteren we een maximum bezoekersaantal. ‘Vol’ betekent dat dit bezoekersaantal is bereikt en we geen nieuwe boekingen aannemen voor deze dag.

Is het dan echt heel druk? Nee, in het park is er plek genoeg voor iedereen, maar op deze manier zorgen we ervoor dat het voor groepen overzichtelijk blijft en het voor onze horeca behapbaar om iedereen tussen de middag van eten te voorzien. Op reguliere openingsdagen ontvangen we vaak meer gasten.