Meewerkend voorman/vrouw horeca en recreatie

Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende (bij)baan in de horeca en recreatie? Dan zoeken we jou!  Samen met een team van leuke collega’s zorg je ervoor dat de bezoekers een leuke en ontspannen dag hebben.

In verband met het vertrek van een medewerker zoeken we per augustus/september:

Meewerkend voorman/vrouw horeca en recreatie

Als meewerkend voorman/vrouw ben je het aanspreekpunt van de dag voor zowel bezoekers als medewerkers. We werken veel met scholieren en studenten die een bijbaan hebben bij SanjesSafari. Je bewaakt het overzicht en zorgt voor structuur. Je werkt mee in de horeca en recreatie en bent zelf allround inzetbaar. Je bedient de kassa bij de entree en keuken en voorziet bezoekers van eten en drinken. Verder verdeel je de werkzaamheden, zorgt ervoor dat attracties tijdig draaien en dat medewerkers beurtelings met pauze kunnen. Op het einde van de dag zorg je er met het team voor dat het park weer wordt schoongemaakt.

Het gaat om een functie voor 8 uren per week in het laagseizoen (oktober t/m april), waarbij je in ieder geval ieder weekend een dag werkt. Het park is tijdens schoolvakanties en in het hoogseizoen, van mei t/m september, dagelijks geopend van 9:30 – 18:00u. In deze periode gaat het ook om uren doordeweeks, waarbij je bij voorkeur tenminste 24 uur per week beschikbaar bent. Inzet vindt plaats op basis van een rooster wat voor aanvang van de betreffende maand wordt verspreid.

naar wie zijn we op zoek?

Ervaring in horeca en bekend met kassawerkzaamheden
In bezit van Sociale Hygiëne en EBHO/BHV of bereid deze op korte termijn te halen
Beschikbaar in weekenden en tijdens schoolvakanties
Je hebt een pro-actieve houding, steekt de handen graag uit de mouwen
Je vindt het leuk om met mensen te werken en hen een leuke dag te bezorgen
arbeidsovereenkomst
Bepaalde tijd met kans op verlenging
aantal uren
Varieert, 8 - 24u/w

wij bieden

Een leuke en afwisselende baan in een gezellig team. Je uurloon wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaring, conform CAO Dagrecreatie.

kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar informatie@sanjessafari.nl en wie weet zien we je snel.

Bij vragen kan op dinsdag en donderdag telefonisch contact opgenomen worden met Lybrich Visbeek via tel.nr. 06-13424161.