Buitenspelen in het
outdoor speelpark

Van boten, tot auto’s en een trein: het speelpark van Sanjes Safari heeft het allemaal! Een buiten speelpark speciaal voor zowel ouders als kinderen! Of je nu het liefst alles vanuit de lucht of vanaf de grond bekijkt: de keuze is aan jou. Misschien klauter je naar het hoogste punt van de klimtoren en waan je je een Middeleeuwse ridder of prinses. Of je fietst naar de wolken in de (trap)helikopters en bouwt een zandkasteel zo groot dat je er bijna in kunt wonen. Kan jij de hele provincie Friesland zien?

Timboektoe!

In 2024 is de nieuwste attractie van Sanjes Safari geopend: Timboektoe! Een stad in Afrikaanse sferen waar je in iedere hoek weer nieuwe dingen ontdekt. Dwaal door het doolhof en klim naar het hoogste punt waarvan je de hele buitentuin kunt overzien. Bak taartjes in de bakkerij of maak een ritje in de Timboektoe Express. Een attractie waar je je ogen uitkijkt.

Crossen, springen en tokkelen

En er is nog veel meer! Daag je moeder uit voor een potje crossen op de crossbaan of laat je vader zien wie er een échte kapitein is. Als je durft, kun je tot wel drie meter hoogte klimmen of laten zien dat je nóg hoger kunt springen op het springkussen. Voel de wind door je haren als je over onze 25 meter lange tokkelbaan roetsjt of rijdt met de trein een rondje over het park. Bij Sanjes Safari raak je nooit uitgespeeld.

Nog meer plezier!

Van klimmen en klauteren tot springen en glijden: ontdek en beleef alle attracties in het outdoor speelpark en je verveelt je geen seconde. Vergeet niet om ook een rondje door het grootste verkeerspark van Friesland te crossen. Zwaai vanaf het water of vanuit de lucht naar je (groot)ouders of rijd mét toestemming in de brandweerauto door het rode licht. Sanjes Safari is niet voor niets het leukste dagje uit voor jong en oud!

Bekijk ook: