Allround medewerker horeca en recreatie

Ben jij scholier of student en opzoek naar een leuke en afwisselende bijbaan in de horeca en recreatie? Dan zoeken we jou!  Samen met een team van leuke collega’s zorg je ervoor dat de bezoekers een leuke en ontspannen dag hebben.

Ter aanvulling op ons team zoeken we op korte termijn nog enkele
Allround medewerkers horeca en recreatie

Als allround medewerker ben je overal in het bedrijf inzetbaar: je laat klanten binnen bij de kassa, verkoopt spullen uit de winkel, helpt klanten in de keuken. Daarnaast komt het ook voor dat je een dagdeel buiten de attracties bedient bij de botenbaan en de trein. Op het einde van de dag zorg je er met het team voor dat het park weer wordt schoongemaakt.

Het gaat om een functie voor ca. 8 uren per week in het laagseizoen (oktober t/m april), waarbij je in ieder geval ieder weekend een dag werkt. Het park is tijdens schoolvakanties en in het hoogseizoen, van mei t/m september, dagelijks geopend van 9:30 – 18:00u. In deze periode gaat het ook om uren doordeweeks, waarbij we verwachten dat je tijdens schoolvakanties tenminste 24 uur per week beschikbaar bent. Inzet vindt plaats op basis van een rooster wat voor aanvang van de betreffende maand wordt verspreid.

naar wie zijn we op zoek?

16 jaar of ouder
Je hebt een pro-actieve houding, steekt de handen graag uit de mouwen
Je vindt het leuk om met mensen te werken en hen een leuke dag te bezorgen
Beschikbaar in weekenden en tijdens schoolvakanties
Ervaring in horeca en/of met kassawerkzaamheden is een pré maar geen vereiste.
arbeidsovereenkomst
Bepaalde tijd met kans op verlenging
aantal uren
Varieert, 8 - 24u/w

wij bieden

Een leuke en afwisselende baan in een gezellig team. Je uurloon wordt bepaald op basis van leeftijd en ervaring, conform CAO Dagrecreatie.

kom jij ons team versterken?

Stuur je CV en motivatie naar informatie@sanjessafari.nl en wie weet zien we je snel.

Bij vragen kan op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch contact opgenomen worden met Lybrich Visbeek via tel.nr. 06-13424161.