Het leukste speel- en dierenparadijs van Noord-Nederland!

Lekker een dagje weg met het hele gezin? Kom dan naar speel- en dierenparadijs Sanjes Safari in het Noord-Oosten van Friesland. Tussen Dokkum en Bergum in vind je bij ons alles voor een geweldige dag voor jong en oud. Wat voor weer het ook is, hier beleef je de tijd van je leven. In ons indoor speelparadijs voel je je een echte piraat op het piratenschip, wek je energie op in je eigen raket en klim en klauter je in de grootste apenkooi van Friesland.

In het outdoor speelpark is er ook van alles te doen: rijd nét als je vader en moeder in het verkeerspark, ga varen in de botenbaan of kijk hoe hoog je bent tijdens een fietsrit in de monorail. Maar misschien ga je liever springen op het springkussen, sla je een balletje tijdens het midgetgolfen of bouw je jouw eigen kasteel. Bij Sanjes Safari ben je nooit uitgespeeld.

Ga je liever op safari? Dat kan natuurlijk ook. In ons dierenpark wemelt het van de dieren. Van stokstaartjes tot neusberen en paarden. Kom op bezoek in ons caviadorp, daar wonen maar liefst zeventien cavia’s! Of knuffel je liever met de geitjes? Het dierenpark van Sanjes Safari is een echte beestenboel!

Kinderspeel- en dierenparadijs voor alle leeftijden

Bij Sanjes Safari is er plezier voor alle leeftijden. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich eindeloos vermaken in het indoor en outdoor speelparadijs. Maar ook oudere kinderen hebben vaak een leuke tijd als ze meegaan, door airhockey te spelen of de 18-holes midgetgolfbaan langs te gaan. Voor kinderen tot met vier jaar is een aparte speelhoek met ballenbak, zitzakjes en loopfietsen. Ook kunnen ze heerlijk met blokken en de spin spelen. Door de speeltuin heen zijn volop plekken om te zitten, waar volwassen fijn kunnen genieten van het spel van de kinderen. Het park is erg overzichtelijk, waardoor het makkelijk is om de kinderen een beetje in de gaten te houden.

Ook een dagje naar Sanjes Safari? Je hebt gegarandeerd een leuke dag in ons indoor speelparadijs, outdoor speelpark en bijzondere dierentuin. Wedden dat je je geen moment verveelt? Kom eens langs en beleef het zelf!