Veelgestelde vragen

Sanjes Safari is gelegen aan de Centrale As (N356) tussen Dokkum en Bergum. Bij de afslag vanaf de Centrale As staan bruine bordjes die je kunt volgen om bij Sanjes Safari te komen.

Vanaf de dichtstbijzijnde bushaltes is het nu zo’n 20 minuten lopen naar het park.

Trein

Neem de stoptrein op het traject Leeuwarden – Groningen en stap uit op Feanwâlden. Vanaf hier kun je verder reizen met de bus.

Bus

Opstappen lijn 7183: deze (bel)bus rijdt op afroep vanaf station Feanwalden. Stap uit bij bushalte De Falom. Loop vanaf hier naar Sanjes Safari.

Lijn 55: deze bus rijdt op het traject Drachten – Burgum – Feanwalden – Damwald – Dokkum. Deze lijn rijdt 1x per uur op werkdagen en op zaterdag. In Feanwâlden is er een aansluiting op de trein naar en van Groningen vanuit zowel Dokkum als Burgum. De dichtstbijzijnde halte vind je aan Oastein, Feanwalden. Loop vanaf hier naar Sanjes Safari.

Voor de ingang van Sanjes Safari kun je gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein.

Zowel het speel- als het dierenpark zijn toegankelijk voor minder validen. In beide gebouwen is een invalidentoilet aanwezig.

Het Natuurmuseum is enkel per trap bereikbaar en daardoor als enige onderdeel helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Kleine honden zijn toegestaan in het speelpark. Voorwaarde is wel dat ze steeds aangelijnd zijn en geen hinder geven voor andere bezoekers.

Honden zijn niet toegestaan in het dierenpark.

Met een glutenallergie/ intolerantie zijn de mogelijkheden in onze keuken op dit moment nog beperkt:

In patat zitten geen gluten. Op verzoek kunnen we dit in een apart oventje bereiden. Hiermee wordt kruisbesmetting voorkomen. De patat kan geserveerd worden met ketchup of appelmoes, ook beide glutenvrij.

Wilt u de patat graag glutenvrij bereid hebben, dan kunt u dit het beste bij binnenkomst al even aangeven bij ons personeel. Dan kunnen we ervoor zorgen dat het oventje tijdig wordt aangezet, zodat u tegelijkertijd kunt eten.

Het is verder toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Zelf gebak meenemen is toegestaan.

Tegen een vergoeding van €1,- per persoon kunt u gebruik maken van onze bordjes en vorkjes.

Komt u met een groep van meer dan 10 personen dan kunt u ook gebruik maken van ons familiearrangement met 2x koffie/thee en gebak. Dan verzorgen we dit voor u.

 

Spelen is leuk, zo lang het veilig gebeurt. Daarom heeft Sanjes Safari een aantal huisregels. Lees ze hier.

Onze huisregels

Spelen is leuk, zo lang het veilig gebeurt. Daarom heeft Sanjes Safari een aantal huisregels. Wij vertrouwen erop dat de kinderen en ouders/begeleiders deze regels respecteren.

 • Een bezoek aan het speelpark en/of dierenpark van Sanjes Safari is altijd voor eigen risico, de begeleider wordt geacht toezicht te houden op de eigen kinderen
 • Sanjes Safari is niet aansprakelijk bij diefstal of vermissing van uw spullen/eigendommen
 • Kinderen tot 15 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene naar binnen
 • Wij zijn een rookvrij park. U kunt roken buiten op het parkeerterrein.
 • We schenken geen alcohol aan bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Bij twijfel wordt om het ID-bewijs gevraagd.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • De dieren mogen niet gevoerd worden, tenzij anders is aangegeven
 • Het is niet toegestaan om over de omheining van de dierenverblijven te klimmen
 • De softplayhoek is alleen voor kinderen tot 4 jaar.
 • Het speelt het fijnst zonder schoenen aan! Trek je schoenen uit voordat je de attracties in de binnentuin ingaat.
 • Het personeel houdt de veiligheid voortdurend in de gaten. Luister naar hun aanwijzingen.

Jazeker; in het park is gratis wifi aanwezig.

Ja, als volwassene heb je de mogelijkheid om ook gebruik te maken van het kinderfeestarrangement óf om de losse entree te betalen en eventuele consumpties bij te kopen in de keuken. Maak je gebruik van het kinderfeestarrangement dan zit er voor volwassenen 2x koffie/thee bij.

Per kinderfeestje kunnen 2 volwassenen gebruik maken van het kinderfeestarrangement.

Beide is mogelijk. Het is niet verplicht om online tickets te kopen.

SanjesSafari adopteert geen dieren van particulieren. Voor aankoop/verkoop/uitwisseling van dieren hebben wij onze vaste contacten.

We bieden 2 soorten abonnementen aan:

 • een 3-maanden abonnement á €28,95 p.p.
 • een jaarabonnement á €47,50 p.p.

De abonnementen kunnen aan de kassa gekocht worden. We vragen u dan een formulier in te vullen en maken ter plekke foto’s van de abonnementhouders. Deze foto’s worden gekoppeld aan de pas. Bij ieder bezoek wordt de pas gescand en kunnen we zien wie er een abonnement hebben. Het abonnement is persoonsgebonden.

Wil je een abonnement cadeau geven? Dat kan! Hiervoor kan een cadeaubon worden gekocht. Stuur hiervoor een mail naar informatie@sanjessafari.nl.