familiefeesten friesland

familiefeesten friesland

VANAF 10 PERSONEN

Vier jouw familiefeest bij Sanjes Safari

Wil jij een geweldig familiefeest organiseren? Kom dan naar Sanjes Safari in het Noordoosten van Friesland! Tussen Dokkum en Bergum in ligt dit fijne familiepark, met een outdoor speeltuin, indoor speelparadijs en bijzondere dierentuin inéén. Wat voor weer het ook is, hier vervelen jullie je geen seconde. Van klimmen en klauteren tot het aaien van de kameel: ontdek en beleef alle attracties. Vergeet zeker geen rondje door ons verkeerspark te crossen. Wie is de beste chauffeur in de familie? Bij Sanjes Safari genieten jullie van een compleet verzorgde dag. Dat wordt een familiedag om nooit te vergeten!

Een dagje uit voor jong en oud

Bij Sanjes Safari is er voor ieder wat wils. Zo is er een indoor speelparadijs, een outdoor speeltuin met verkeerspark én een dierentuin. De meeste dieren kun je van héél dichtbij bekijken en soms zelfs aanraken. Klauter in de grootste apenkooi van Friesland of ga met z’n allen een potje golfen. Voor kinderen tot en met 4 jaar zijn er een ballenbak, zitzakjes en loopfietsen. Ouders en grootouders kunnen met gemak een oogje in het zeil houden, want door het hele park zijn genoeg zitplaatsen.

Verzorgde dag uit met de familie

Zijn jullie met een groep of familie van tien personen of meer? Maak dan gebruik van ons familiearrangement en geniet van een compleet verzorgde dag.

Jullie kunnen kiezen uit drie arrangementen:

Familiearrangement 1
€21,00per persoon
  • Bezoek aan het speel- en dierenpark
  • Twee keer koffie of thee met gebak
Familiearrangement 3
€22,00per persoon
  • Bezoek aan het speel- en dierenpark
  • Broodje gezond
  • Broodje kroket

De arrangementen zijn uit te breiden met: Twee keer koffie en gebak, bitterballen, drinken, en een kindercakeje. Prijzen op aanvraag beschikbaar.

Familiearrangement aanvragen